Preventieproject "Nono" gaat van start in mei

1-4-2019

Preventieproject "Nono" aangesloten aan de Gewoon Gaaf! preventiemethode, gaat officieel van start in mei 2019 bij Mondzorgkliniek Molaar, iedere woensdagmiddag.

Gewoon gaaf! is een preventiemethode voor ieder kind van 0 tot 18 jaar om gaatjes in het gebit te voorkomen, die volledig

...Lees verder
Laatst aangepast: 01-04-2019 14:48
<< < 1 >>>

Kroon en brugwerk

 

Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat tanden en kiezen niet alleen op een duurzame en voorspelbare manier gerestaureerd worden, maar er ook esthetisch fraai uitzien.

Onze patiënt was ontevreden over de kleur van meerdere tanden (verkleuringen).

U kunt de foto’s bekijken van voor en na de gebitsbehandeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esthetische tandheelkunde
Slijtage

Een goede mondgezondheid is belangrijk voor een mooie glimlach. Ons team begrijpt dat een mooie glimlach een wereld van verschil kan maken.

Voor cosmetische tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht.

 

Bleken

Verkleurde tanden kunnen allerlei oorzaken hebben zoals rode wijn, sigaretten en ouder worden.
Overleg met ons of uw gebit zich leent voor een bleek behandeling, dan helpen wij u graag verder aan een natuurlijke witte én stralende glimlach.

Foto's hieronder te zien van voor en na een behandelsessie.


Deze behandeling voeren wij uit met de Philips Zoom.
Dit is een snelle, veilige en effectieve manier van tanden bleken die wordt uitgevoerd bij ons in de praktijk. Het geavanceerde LED-licht versnelt het bleekproces.
Daardoor heb je na maximaal twee uur tot zes tinten lichtere tanden. Dat resultaat is vergelijkbaar met vijf tot zeven dagen thuis bleken met Philips Zoom.

U krijgt de mogelijkheid om dit resultaat met de op maat gemaakte bleek-bitjes en bleekgel thuis gemakkelijk te behouden.
 

Een Philips Zoom behandeling kun je bij de tandarts doen, maar ook thuis. Overleg met je tandarts wat de beste optie voor jou is.
Dit is afhankelijk van uw wensen en welk resultaat u hiermee wil bereiken.
 

Websiteinstellingen
Facebook Instagram
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg