Casussen

De patiënt verteld:

“Om te beginnen ben ik uitermate tevreden over het eindresultaat. Mijn eigen tanden vertoonden gebreken en daar wilde ik (al langere tijd) iets aan laten doen. Ik had vanaf het allereerste begin een goed gevoel in jullie praktijk. Met volle tevredenheid kan ik terugzien op de manier waarop de behandeling verlopen is. Duidelijke uitleg en goede begeleiding tijdens het hele proces. Ik kan vanaf het begin goed eten en praten met de kronen dit is geen probleem geweest. Kortom ik ben meer dan tevreden.”

De tandarts verteld: 

De patiënt wilde graag een mooiere lach. De tanden hadden meerdere composietvullingen, er waren verkleuringen en de vorm was niet meer optimaal. We hebben met behulp van porseleinen kronen de tanden sterker en mooier gemaakt. “

De patiënt verteld:

“Ik had een gat in mijn gebit doordat er een tand getrokken moest worden. Ik vond het erg lelijk en daarom heb ik gekozen voor een implantaat. De behandeling viel mij erg mee. Er was wel iets zwelling na het plaatsen van het implantaat, maar pijnmedicatie heb ik nagenoeg niet nodig gehad. 
Ik ben erg blij met het eindresultaat en durf weer breeduit te lachen. Het voelt alsof ik mijn eigen tand weer heb.” (Mw. Houdijk) 

De tandarts verteld:

“Een missende tand of kies kan erg opvallen. Een implantaat kan dan een goede oplossing zijn. Het implantaat zit vast in de mond zoals de eigen tanden en kiezen. 
Bij deze patiënt was zichtbaar dat een kies ontbrak. Na het plaatsen van een implantaat met daarna een kroon kan deze mevrouw weer breeduit lachen.”

 

De tandarts verteld:
“Met behulp van de Philips Zoom! lamp kan er snel en effectief een witter resultaat behaald worden. De behandeling wordt uitgevoerd in onze praktijk met aandacht voor de patiënt. Er wordt samen gekeken naar de kleur van de tanden en naar het gewenste resultaat. Zoals op deze foto’s te zien is, was het een geslaagde behandeling!”

De tandarts verteld:

“De patiënt wilde graag een vaste oplossing in de mond. Een porseleinen brug is geplaatst, zodat de patiënt weer met vertrouwen kan eten en lachen.”